Onderstaande bedrijven dragen Kavóca een warm hart toe door middel van hun sponsoring. Wij zijn hen daar dan ook zeer erkentelijk voor.
Vanwege de culturele ANBI status van Kavóca - Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst is uw jaarlijkse sponsoring x 1,25 aftrekbaar voor de inkomstenbelasting

Postuma B.V.

Postuma is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de aardappelen, groenten en fruit (AGF).

Bekijken

Green Organics

Green Organics is een dynamisch, internationaal operende teelt verwerkings en handelondersneming Baker Tilly Berk heeft een passie voor ondernemen. We adviseren u graag bij accountancy en belasting vraagstukken.

Bekijken

Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk heeft een passie voor ondernemen. We adviseren u graag bij accountancy en belasting vraagstukken.

Bekijken

Veltman

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin u als klant centraal staat.

Bekijken

Het Notarieel Locatie Kampen

Wij zijn het notariskantoor van de regio. Met meer dan 80 ambitieuze professionals gaan we verder dan u gewend bent met zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten.

Bekijken

ProfNorm Kampen B.V.

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, kwaliteit, service, en een breed assortiment staan zoals altijd hoog in ons vaandel.

Bekijken

Veen, Bosch & Keuning

VBK uitgevers is een groep van sterke fictie- en non-fictie-uitgeverijen. Samen zijn we marktleider in de algemene boekenmarkt.

Bekijken

Uitgeverij Kok

Kok is een toonaangevende uitgeverij op het gebied van levensbeschouwing, godsdienst en kerk, spiritualiteit en zingeving. 

Bekijken

Bouwmeester Media

Bouwmeester Media is jouw social media certified PR bureau, dat jouw verhaal, op het juiste moment, aan de juiste mensen vertelt. Een verhaal dat boeit, bindt en verleidt.

Bekijken

Bastiaan Grafkisten

Bastiaan Grafkisten maakt massieve grafkisten.De kisten worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Bekijken

Klussenbedrijf Van Sloten

Streeft naar een goede service en een persoonlijke benadering.
Klussenbedrijf Van Sloten staat garant voor kwaliteit – vakmanschap - betrouwbaarheid.

Bekijken

BWPhoto Herman IJssel

Voor particulieren en  de zakelijke markt kunt u terecht bij Herman IJssel

Bekijken

Wij willen graag uw aandacht vragen voor sponsoring van Kavóca. 
Vanwege de culturele ANBI status van Kavóca - Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst is uw jaarlijkse sponsoring x 1,25 aftrekbaar voor de inkomstenbelasting

Kavóca is een bijzonder ensemble met optredens in alle delen van het land. De reacties op onze optredens zijn doorgaans hartverwarmend en stimuleren ons door te gaan op de ingeslagen weg.

De volle concertagenda laat zien dat Kavóca veel optreedt door heel Nederland. Daarnaast is Kavóca ook op TV te zien en te horen.

Mede hierdoor draagt Kavóca er aan bij dat de stad Kampen op de kaart wordt gezet. Misschien een goede reden om Kavóca te sponsoren.

Ook op Internet worden wij veelvuldig genoemd. Als u binnen Google de zoekopdracht 'Kavóca' ingeeft ziet u meer dan 500 mogelijkheden. 

Wellicht kunnen wij elkaar van dienst zijn door een link van uw bedrijf met een doorverwijzing naar uw eigen site op deze website te plaatsen.

In ons drukke programma neemt het Adventsconcert (in 2017 voor de 22e keer) een centrale plaats in. Het groeiend aantal bezoekers van dit concert geeft aan dat dit concert in een duidelijke behoefte voorziet.

Het organiseren van een dergelijk concert brengt hoge kosten met zich mee. Daarom zijn wij heel blij dat er ieder jaar weer bedrijven bereid zijn ons financieel te ondersteunen.

Er zijn verschillende mogelijkheden ons te sponsoren. Wij informeren u graag hierover.  

Gea Stam (tel. 038-3321237,06-26878410, e-mail: gea.stam@ziggo.nl)

Els Bosch (tel. 038-3320722, 06-10275887, e-mail: henk.bosch@hetnet.nl)


(sponsor- en donateurscommissie).

Tevens wijzen wij u op de mogelijkheid onderstaand formulier in te vullen.

Belangstelling

Wanneer u belangstelling heeft voor het sponsoren van Kavóca kunt u dit aangeven door middel van het invullen van het formulier.

Als u uw e-mailadres en/of telefoonnummer daarbij vermeldt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

* Vanwege de culturele ANBI status van Kavóca - Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst
is uw jaarlijkse sponsoring x 1,25 aftrekbaar voor de inkomstenbelasting

 

Sponsoren van Kavóca

Versturen