Jan Broekhuis (organist, pianist)

Jan volgde zijn muzikale opleiding aan het Stedelijk conservatorium in Zwolle, in Schoolmuziek, Orgel en Kerkelijk Orgelspel. 
Jan combineert zijn professionele muziekactiviteiten met een baan als docent schoolmuziek en godsdienst op de Christelijke Scholengemeenschap Het Streek in Ede. Hij begeleidt verschillende kerkelijke gemeenten in Ede en omstreken en is daarnaast al ruim 30 jaar actief als koordirigent. Naast dirigeren, componeert en arrangeert Jan ook zelf liederen. Sedert 2007 is Jan dirigent van gospelkoor ‘Rejoice’ uit Veenendaal en sinds 2015 is hij dirigent van het Chr. Gemengd koor 
‘The new Creation’ uit Ede. Ook begeleidt hij verschillende koren, waaronder het Kamper Vocaal Ensemble KAVÓCA.Met dit Kamerkoor maakte Jan ook concert-&studiereizen naar Hongarije, Venetië, Dresden en Leipzig.

Meer lezen

Jurjan Lipke (organist, pianist)

Jurjan Lipke In Elburg geboren, ontving zijn eerste orgellessen bij Elburgs organist Wim Magré  en begon vervolgens zijn orgelstudie bij Ab Weegenaar in de Bovenkerk, Kampen. Op 12-jarige leeftijd begeleidde Jurjan voor het eerst in de kerk. Dat doet hij tegenwoordig nog steeds, onder meer als vaste organist in de Grote kerk Elburg als ook in Nunspeet. Daarnaast heeft hij bij muziekuitgeverij ‘Cantique’ te Rijssen een aantal orgelboeken gepubliceerd en speelt en bestuurt hij mee in Elburgs Orgelmuseum.
In 2006 behaalde Jurjan in Doesburg het diploma kerkmuziek. In september 2013 werd hij tweede 
tijdens het nationale orgelconcours in Elburg. In 2014 behaalde hij de bachelor-studie ‘docerend musicus orgel’ aan de Schumann Academie. Jurjan combineert een baan als groepsleerkracht in het basisonderwijs met zijn professionele muziekactiviteiten, waaronder: vaste begeleider van het Kamper Vocaal Ensemble KAVÓCA.

Meer lezen

Plezierige samenwerking met andere begeleiders:

Harry Hamer

Harry Hamer werkzaam als coördinator muziek, docent orgel, piano, improvisatie en koordirectie aan “Quintus” centrum voor kunsteducatie te Kampen. 

Meer lezen

Herman Kamp

Herman is s inds 1997  koordirigent, waartoe hij de applicatie-opleiding Koordirectie volgde bij de SNK.

Meer lezen

Dirk Out

Als organist is hij een veelgevraagd begeleider en treedt daarnaast ook steeds meer op als solist bij orgelconcerten.

Meer lezen

Ab Weegenaar

Ab Weegenaar is een Nederlandse organist en fagottist. Hij is sinds 1995 hoofdorganist van de Bovenkerk in Kampen. 

Meer lezen

Sander van den Houten

Sander van den Houten; organist, dirigent en orgelbouwer in opleiding

Meer lezen

Incidentele begeleiding Kavóca

Hans Noordhof
Arie Drost
Jos Mulder

Studio 25
Henk Steenbeekhof 25
8264BZ Kampen, Ov, Nederland

Luthine Postuma
06-42251444/038-3326029 - luthine@kavoca.com 
Els Bosch
06-10275887 - henk.bosch@hetnet.nl
KvK : 41025403 
Bankrekeningnummer: NL94 RABO 03312020 50
t.n.v. Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst.

Stel een vraag

Versturen