'Water connects & so does Music'

Vier dagen lang was het feest en waren er vele mogelijkheden tot genieten van cultuur en netwerken in Kampen Monumenten Te Kampen tijdens De Internationale Hanzedagen 2017 Van IJsselkade tot Stadspark, van Koggewerf tot Oorgat 

De 37e editie van de Internationale Hanzedagen

Hanzedagen zijn bijeenkomsten van 187 Hanzesteden. Ieder jaar organiseert een van de steden een ontvangst waarbij alle andere Hanzesteden welkom zijn om onder andere elkaar te ontmoeten, te netwerken, hun steden wederzijds te promoten en op vele culturele, maatschappelijke en economische vlakken overleg te voeren.

Internationale Hanzedienst

De internationale Hanzedienst in de Bovenkerk met als thema ‘Water symboliek binnen religies en samenleving’. Deze dienst was georganiseerd op verzoek van de burgemeester van de stad Kampen, Bort Koelewijn, door een kleine commissie o.l.v. Pieter Treep.

De dienst werdt geleid door ds. Klaas van der Kamp. De voertaal is Nederlands, maar er wordt veel in het Engels en Duits gezongen. Vocale omlijsting wordt verzorgd door ‘Kavóca’ o.l.v. Luthine Postuma, begeleidt door organist en cantor van de Bovenkerk Ab Weegenaar, pianist Jurjan Lipke en trompettisten duo Arjan en Edith Post. .

‘Water symboliek binnen religies en samenleving’

De muziek was afgestemd op het thema 'water verbindt', met werken van onder andere
R. Vaughan Williams, H. Sumsion en dé majestueuze Toccata van C.M. Widor. 

Bekijk het intervieuw van RTV IJsselmond en Klaas van der Kamp. 

Studio 25
Henk Steenbeekhof 25
8264BZ Kampen, Ov, Nederland

Luthine Postuma
06-42251444/038-3326029 - luthine@kavoca.com 
Els Bosch
06-10275887 - henk.bosch@hetnet.nl
KvK : 41025403 
Bankrekeningnummer: NL94 RABO 03312020 50
t.n.v. Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst.

Stel een vraag

Versturen