Benefietconcert,

‘Teachers for teachers’
Help jongeren bouwen aan toekomstperspectief!

Aanvang Benefietconcert 20.00 uur
Lokatie: Grote Kerk in Elburg

Kaarten in de voorverkoop € 10,-
aan de kerk €12,50
kinderen t/m 16 vrij toegang

Voorverkoopadressen
Elburg - Boekhandel Han van de Pol Oldebroek - Christelijke Boekhandel De Medeklinker Nunspeet - Blijmare Evangelische Boekhandel

Aanstaande zaterdag 11 februari is er een benefietconcert in de Grote Kerk in Elburg. Door uw financiële steun in de vorm van een toegangsbewijs draagt u een steentje bij aan de projecten van de Hervormde gemeente Elburg.
Onderwijs staat centraal in deze projecten. Jongeren in Thailand, Albanië en Brussel kunnen met uw bijdrage bouwen aan hun toekomst!

Een avond muzikaal genieten én een goed doel steunen? Kom dan op 11 februari om 20.00 uur naar de historische Grote Kerk in Elburg voor een afwisselend benefietconcert. Het Kamper Vocaal Ensemble ‘Kavóca’ o.l.v. Luthine Postuma zingt prachtige Engelse koormuziek in samenwerking met Jurjan Lipke op het hoofdorgel, koororgel en op piano. Deze avond kunt u eveneens genieten van muzikale intermezzo’s die je in de sfeer brengen van de projectlanden, door Wilma Lipke (viool), Mellanie van Doleweerd (zang/trompet/gitaar), Freek van der Heide (zang) en Jurjan Lipke (piano). Elburgs (oud)burgemeester Frans de Lange spreekt een woordje. Met uw komst zorgt u ervoor dat jongeren weer kunnen bouwen aan hun toekomst! De opbrengst van de avond gaat naar de onderwijs- en zendingsprojecten in Albanië (project onderwijs in Albanië door Geert en Charissa Holwerda vanuit de GZB), Thailand (project van Rik en Alinda Rorije) en Brussel (project van Lisette Hendriksen).

Meer informatie over de onderwijsprojecten leest u op:

Studio 25
Henk Steenbeekhof 25
8264BZ Kampen, Ov, Nederland

Luthine Postuma
06-42251444/038-3326029 - luthine@kavoca.com 
Els Bosch
06-10275887 - henk.bosch@hetnet.nl
KvK : 41025403 
Bankrekeningnummer: NL94 RABO 03312020 50
t.n.v. Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst.

Stel een vraag

Versturen