Brassband festival

De uitnodiging voor dit festival dateert van 3 mei 2014, toen er een delegatie vanuit Pápa deelnam aan een conferentie ‘Pápa-Kampen, en hoe verder…’. Voor dit festival zijn naast een aantal brassbands uit Finland, Italië en Hongarije ook twee koren uitgenodigd: een koor uit Pápa en een projectkoor uit Kampen. Het Kamper koor staat onder leiding van Luthine Postuma en wordt samengesteld in samenwerking met Quintus, centrum voor kunsteducatie.

Samen zingen, samen op reis, samen genieten?

Het projectkoor gaat bestaan uit maximaal 40 zangers. Het streven is om de samenstelling zo divers mogelijk te maken, dat wil zeggen dat zangers uit Kamper koren en zanggroepen zich kunnen aanmelden. Dankzij een tegemoetkoming in de kosten vanuit beide gemeenten zijn de kosten slechts 80 euro p.p. Op dinsdagavond 5 juli vertrekt de bus met twee chauffeurs richting Pápa. Op zondagnacht 10 juli arriveert de bus weer in Kampen.

Commissie Kampen Internationale Samenwerking (KIS)

Deze reis wordt mede mogelijk gemaakt door de Commissie Kampen Internationale Samenwerking (KIS). Kijk voor onder andere het programma van deze dagen, het repertoire, de verblijfsgegevens en voor opgave voor dit projectkoor op de website van Commissie Kampen Internationale Samenwerking: http://www.kampeninternationaal.nl/ of op de website van Kavóca: www.kavoca.com (zie hiervoor concertagenda)

De zangers en niet zangers kunnen zich opgeven via een opgaveformulier.

Formulier Niet zangers

Formulier Zangers

 

Contact

Henk Steenbeekhof 25
8264BZ Kampen, Ov

Nederland

0642251444 / 0383326029
luthine@kavoca.com

Stel een vraag

Versturen