Benefietconcert. Help jongeren bouwen aan toekomstperspectief!

11 febr 2017

`Teachers for Teachers'
Kom op 11 februari om 20.00 uur naar de historische Grote Kerk in Elburg voor een afwisselend benefietconcert.
Het Kamper Vocaal Ensemble ‘Kavóca’ o.l.v. Luthine Postuma zingt prachtige Engelse koormuziek in samenwerking met Jurjan Lipke op het hoofdorgel, koororgel en op piano.
Jurjan Lipke and Friends
Locatie: Grote Kerk Elburg

Meer lezen

Festival of Lessons and Carols’

11 december 2016

Een oude traditie: ‘Festival of Lessons and Carols’ in ‘De Bron’
Op zondag 11 december werd in ‘De Bron’ het traditionele ‘Festival of Lessons and Carols’ gehouden. Deze viering op één van de Adventszondagen voor Kerst is geïnspireerd op een oud Engels gebruik waarbij lezingen worden afgewisseld met hymns en carols die op de lezingen van toepassing zijn of die de lezingen aanvullen.Naast carols gezongen door koor is er veel ruimte voor samenzang. Een ‘Festival of Lessons and Carols’ is een feest voor iedere liefhebber van kerkmuziek geïntegreerd binnen de eredienst. Medewerking aan het Festival wordt verleend door het Kamper Vocaal Ensemble ‘Kavóca’ o.l.v. Luthine Postuma. De instrumentale begeleiding is van Jan Broekhuis op piano en Gerrit Blekkenhorst op orgel. Ds. Nelleke Beimers is de liturg en gemeenteleden verzorgen de lezingen.

Meer lezen

21ste Adventconcert. Look at the world - Oog voor je medemens

26 november 2016. Tijd: 20.00. Lokatie: Buitenkerk Kampen

Hierbij gelegenheid om nog even na te genieten van ons prachtige Adventsconcert DANK voor uw belangstelling en enthousiaste reacties.In de bijlage vindt u het bericht wat achterliggende week in huis-aan-huis weekblad De Burg stond.

Meer lezen

Kerst in Oud Kampen

17 december 2016. Tijd: 16.30-17.30 Locatie: Ikonenmuseum

Christmas Carols.
Lokatie: Ikonenmuseum Kampen
De sfeervolle binnenstad van Kampen verandert in december 2016 weer in een groot openluchttheater wanneer de 17e editie van Kerst in Oud Kampen van start gaat. Kavóca laat u de Christmas Carols horen in het Ikonenmuseum om 16.30 - 17.30 

Meer lezen

 ‘Festival of Lessons and Carols’

18 december 2016

Op zondag 18 december a.s. om 19.00 uur wordt in de PKN kerk in Lunteren het traditionele ‘Festival of Lessons and Carols’ gehouden.
Deze viering op één van de Adventszondagen voor Kerst is geïnspireerd op een oud Engels gebruik waarbij lezingen worden afgewisseld met hymns en carols die op de lezingen van toepassing zijn of die de lezingen aanvullen. Naast carols gezongen door koor is er veel ruimte voor samenzang. Een ‘Festival of Lessons and Carols’ is een feest voor iedere liefhebber van kerkmuziek geïntegreerd binnen de eredienst. Medewerking aan het Festival wordt verleend door het Kamper Vocaal Ensemble ‘Kavóca’ o.l.v. Luthine Postuma.De instrumentale begeleiding is van Jan Broekhuis op vleugel en Job André op orgel. Ds. Wim J.W. Scheltens is de voorganger en verzorgt de lezingen in het Nederlands. 

Meer lezen

Kerstnachtdienst

24 december 2016. Tijd: 22.45

KERSTNACHTDIENST met Kavóca in de BURGWALKERK
Burgwal 60 in Monumenten te Kampen 24 december om 22.45 uur aanvang samenzang.
Ook dit jaar kunt u in het donker van de kerstavond naar de Burgwalkerk komen, om de geboorte van onze Heer samen zingend te vieren. Voorganger is ds. R.S.E. Vissinga. Thema: 'Klein kan veel'. Muzikale medewerking wordt verleend door het Kamper Vocaal Ensemble Kavóca o.l.v. Luthine Postuma met Jurjan Lipke op het orgel en aan de vleugel. Voor de dienst is er samenzang.

Contact

Henk Steenbeekhof 25
8264BZ Kampen, Ov

Nederland

0642251444 / 0383326029
luthine@kavoca.com

Stel een vraag

Versturen