Kavoca

Kavoca

Kavóca verleent haar medewerking aan uitvoeringen van andere koren, orkesten, kerkdiensten, jubileumfestiviteiten, landdagen, congressen met programma's 'op maat'.

* Kavóca geeft jaarlijks een Adventsconcert voor koor & orkest op de zaterdagavond vóór de eerste Advent

* Kavóca zingt jaarlijks Passiediensten in de 'lijdenstijd', met delen uit J.S. Bachs 'Johannes Passion', omlijst met lezingen uit het Johannes Evangelie.

* Naast concerten worden er concertlezingen gegeven, waarin muziek, poëzie en/of beeldende kunst met elkaar in verband worden gebracht

Een langere ondertitel

Het Kamper Vocaal Ensemble 'Kavóca' heeft zich in de afgelopen ruim twintig jaar ontwikkeld tot een breed inzetbaar kamerkoor van rond de 30 enthousiaste zangers uit Kampen en haar wijde regio. Dit dankzij een zorgvuldige opbouw in stemtraining, muzikale ontwikkeling en warme bevlogenheid vanuit de particuliere zanglespraktijk van Luthine Postuma. Naast haar optredens als sopraansoliste heeft zij de muzikale- en artistieke leiding over het ensemble. Alle zangers ontvangen vocalcoaching van Luthine. Het geheel in samenwerking met begeleiders en repetitoren: Arie Drost, Jurjan Lipke en Jan Broekhuis

Kavóca treedt regelmatig op in zelfstandige concerten onder de paraplu van de Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst (1996). Hieruit is ook het semi-professionele kleinkoor ontstaan, dat optreedt in ad-hoc bezettingen o.a.: duo, trio, kwartet, dubbelkwartet, triplekwartet en kleinkoor (+/- 18 zangers).

Een langere ondertitel

Muziek… inspiratiebron, communicatiemiddel, uitlaatklep voor emoties. Muziek is eigenlijk gewoon onmisbaar. De Stichting Bevordering Nederlandse Zangkunst vindt dat muziek en het begrijpen ervan een culturele vaardigheid is, die iedereen zich zou moeten kunnen verwerven. Kavóca beoogt de muziek en dan met name de zangkunst, voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken.

Contact

Straatnaam 12
2000 AB  Rotterdam, ZH
Nederland

010-123 4567
mail@yourdomain.com

Stel een vraag

Versturen